Sandıklı Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://sandiklimem.meb.k12.tr
Adres : Tabduk Emre Mh. 13. Cd. No70 Sandıklı/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Merkezimizde Ahilik Kültürünü benimsemiş, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen çağdaş nitelikli esnaf ve sanatkârlar yetiştirmektir.
MİSYON : Eğitim kalitesi ve ders araç gereçleri bakımından modern bir Merkez olmak, bu Merkezde yetişen esnaf ve sanatkârlara en iyi bilgi, beceri, iş alışkanlıkları kazandıran, Ahilik Kültürünü benimseyen, insanları seven esnaf ve sanatkârlar olarak yetiştirmek var oluş sebebimizdir.
BAŞARILAR : Merkez Müdürlüğümüz’ün koordinatörlüğünde Italya, İngiltere, ,Slovenya,Almanya,İngiltere-Galler ve Romanya’nın ortak olduğu ;Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı’na 2011 Teklif Çağrısı döneminde Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında Leonardo da Vinci Ortaklık faaliyet alanında sunmuş olduğu “European Vocational Tourism Education “ adlı projesi kabul edilmiştir.

Öğretim Şekli :Güzdüz - Tekli Öğretim
Saatler : 08:10 - 11:55 12:45 - 16:30
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları Merkezimiz önünden 30 dakika ara ile geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Tabduk Emre Mahallesi 13. Cadde No:70 Sandıklı/AFYONKARAHİSAR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezimiz ilçede olup çarşı merkezine 1,8km uzaklıkta olup, Yeni Sanayi Sitesinin 13.Caddesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :